Jul med en hint av materiell lycka

2010-12-30

Julafton blev ganska annorlunda i år. Jag har alltid sett till att fira jul med min familj, de har första tjing. I år blev det dock några enstaka timmar på korttidsboendet där min pappa numera bor. Han var jättetrött och jag tror inte han förstod att det var julafton. Därefter spenderade jag tre timmar i kollektivtrafiken på väg till Tjörn för att fira med Magda och hennes familj. Nina Simone hjälpte mig att hålla mig någorlunda frisk i skallen.

Imorgon är det nyårsafton och för en gångs skull ska jag bara vara hemma... och lukta på blommorna. Näe men mamma och Saraa kommer hit och Magda och jag ska laga lite gottigt och dricka vin och ha det trevligt. Ingen fest, inga taxis, ingen fylla ingen dagenefterångest.

God jul och Gott Nytt år!


Julgranen vår blev ganska tjusig tycker jag

 







 



Ljuvliga ugglan jag fick av Magda





Väl framme på Tjörn fick jag underbar julmat, bland annat vegansk julsk*nka från Astrid och Aporna. Alla väntade på mig för att börja dela ut klapparna. Jag blev riktigt rörd... jag kan inte påstå att jag är prylgalen materialist men jag blir liksom varm i hjärtat av andra människors generositet och välvilja. Eller låter det helt fel? Jag fick jättefina julklappar av Magdas syskon och föräldrar och det hade jag inte förväntat mig helt enkelt. Ni är underbara!

 

Magdas stilige bror Max

 

 

Söta Ania och charmige Hampus delade ut klapparna

 

Glad Eliz

 

 

Superglad Emilia får Hello Kitty stuff

 

 

Maus

 

 

Min sköna böna

 

 

Stilige LasseLin

 

 

Glada Maggan fick goa tvålar med en twist

 

 

Lovely Iittalamugg

 

 

Alla var trötta och sega under mellandagarna

 

 

Allt vi gjorde var att äta god julmat

 

 

Jag var tvungen att ta bild på den tardiga julkrubban eller vad det heter, hahahaha. Here featuring Skriket och E.T! (Förlåt, älskling).

 

 

Toulouse poserade purrande för mig

 


Kommentarer
Postat av: Pim

Haha, folk säger jämt att jag och min bror är sjukt lika! (fast tur att du inte tycker att jag inte är lika skäggig)



Bra val med ett soft nyårsfirande! Gjorde det valet ett år också, och det var nog en av de bästa nyårsaftnar jag haft! Inga förväntningar, ingen stress, ingen baksmälla dagen efter. :)

2010-12-30 @ 14:55:32
URL: http://pimcity.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0